Logo

Varm middelhavsgryde med citruskylling og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm middelhavsgryde med citruskylling og oliven

 

1 (1400 g) hel kylling

2 spsk olie

20 g smør

1 stort eller 2 små løg

4 fed hvidløg

6-8 kartofler

1 økologisk eller usprøjtet citron

1 spsk tørret oregano

1 liter bouillon

1 glas hvidvin

100 g grønne oliven

citronsaft, salt og peber

evt. 1 spsk majsstivelse til jævning

Tilbehør: brød eller flute og salat

 

Parter kyllingen i 6 stykker.

Varm olie og smør i en gryde, og steg kyllingestykkerne på alle sider.

Skær løget i grove både, og del hvidløgene i 4 stykker.

Steg løg og hvidløg lidt sammen med kyllingekødet.

Skær kartoflerne i grove tern og tilsæt dem.

Skræl citronen med en kartoffelskræller, og kom skrællen i gryden.

Tilsæt oregano, bouillon og vin.

Lad det koge ca. 30 minutter, eller til kødet er gen­nemkogt.

Tilsæt oliven, og smag retten til med citronsaft, salt og peber.

Fjern citronskallen, og jævn evt. saucen med majsstivelse.

Server retten med brød og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her