Logo

Vegetarpølser på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 spsk solsikkeolie
1 lille løg, hakket fint
50 g champignon, hakket fint
½ rød peberfrugt uden kerner og hakket fint
400 g cannellionbønner fra dåse, skyllet og afdryppet
100 g friske franskbrødskrummer
100 g cheddarost revet
1 tsk tørrede blandede krydderurter
1 æggeblomme
hvedemel krydret med salt og peber
olie til pensling
 
Tilbehør:
Boller
Friske løgskiver
Tomatrelish
 
Varm olien i en lille gryde og sauter det hakkede løg, champignon og
pebergfrugt, indtil det er blevet blødt.
Mos cannellionbønner og peberfrugt samt franskbrødskrummer, ost,
krydderurter og æggeblomme og bland det hele godt sammen.
Form blandingen og pres den sammen med hænderne til 8 pølser.
Rul hver pølse i hvedemel krydr med salt og peber.
Stil dem til afkøling ½ time.
Grill pølserne på et stykke olieret alufolie over middelvarme kul i 15-20
minutter, til de er gyldne.
Vend og pensl dem jævnligt under grillningen.
Flæk en bolle halvt igennem og læg et lag løgskiver i.
Læg en pølse i bollen og server dem med tomatrelish.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?