Logo

Vildænder med vindruer - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Trykkoger: 30-40 min. - alm. gryde: 1 1/2 time.

2 vildænder
8 skiver bacon, i strimler
50 g smør/margarine
salt, peber
2 dl hvidvin
1/2 l piskefløde
kulør
salt, peber
meljævning
Pynt: 150 g vindruer, halverede, udstenede

Del ænderne i portionsstørrelser.
Brun baconstrimlerne, tilsæt smør eller margarine og brun andestykkerne heri, et lag ad gangen.
Læg alle stykkerne tilbage i gryden, drys med salt og peber.
Tilsæt hvidvinen.
Trykkog 30 minutter - afkøl hurtigt.
Føl efter om kødet er mørt, ellers trykkog 5 minutter mere.
Tag andestykkerne op i et halvdybt fad.
Hæld piskefløden i stegeskyen, kog saucen godt igennem og tilsæt evt. lidt kulør.
Smag til med salt og peber og jævn den evt. en anelse.
Varm halvdelen af druerne i saucen, hæld den over andestykkerne og pynt med resten af druerne.
Server små kogte kartofler til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PastabacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt kalkunbryst med feta og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os