Logo

Vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1000 g mager vildsvinekam med spæk
1 spsk salt
½ dl olie

Marinade:
3 dl rødvin
1 lille løg
½ citron i skiver
1 laurbærblad
1 tsk tørret knust enebær
½ tsk timian

Sauce:
5 dl stegesky + bouillon
Meljævning
salt
peber
1 spsk tomatpurè
1 spsk sherry
Evt. kulør

Kammen ridses. Den lægges i en dyb skål og overhældes med rødvin.
Alle krydderierne tilsættes.

Kødet marinerer således 1 døgn og vendes af og til i marinaden.

Stegen tørres, gnides med salt, lægges i bradepanden og pensles med olie.
Den brunes 20 min. ved 250ºC.

Fedtet hældes af bradepanden.
Steges derefter videre ved 175ºC i 1 time.
Den dryppes jævnligt med marinaden.

Skyen hældes af bradepanden og sies.
Stegen efterbrunes 5-10 min. med ovndøren på klem.

Skyen, der evt. spædes med bouillon, jævnes med lidt meljævning og smages til.
Tilsættes evt. kulør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her