Logo

Whiskyflamberet svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 svinemørbrader 300-500 g
madagasgar peber (grøn)
2 ½ dl fløde
2 ½ dl cremefraiche
2 ½ dl whisky
aspargeskartofler
1 pose grønne bønner
1 spsk herbes de provence
2 spsk smør
 
Mørbraderne renses for fedt og sener.
Madagasgar peber og salt gnides og masseres ind i dem.
Bruner dem i pande ved høj varme, til de er flot stegte.
Whisky hældes i panden ved max. varme.
Fjern derefter panden fra blusset.
Whiskyen antændes med lighter og mørbraderne flamberes.
Pas på !
Lad det brænde indtil det slukker selv, ellers bliver saucen ikke god.
Mørbraderne lægges i et fad.
Fløden og creme fraichen (sammenblandet) hældes i panden til den overflødige whisky.
Rør rundt og smag til med salt og peber.
Saucen hældes op fadet, der sættes i ovnen på 100ºC. i 45 min.
Kartofler koges og pilles derefter, så serveringstid passer med mørbraden.
Smør og krydderi i en gryde.
Smid frosne (ikke optøet) bønner i gryden og blancher dem.
Fadet ud af ovnen.
Skær mørbraderne ud i stykker på ca. 2 cm.
Mørbraderne skal være rosa indvendigt!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?