Logo

Whiskymarinerede flamberede fasanbryster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 fasanbryster
Whisky fx Glenfiddich
Salt
Smør
1/2-1 dl piskefløde pr. person
 
Drys lidt salt over brysterne, mariner fasanbrysterne i whisky i ca. 4 timer, tag brysterne op af marinaden og kasser den, da der vil være urenheder i den.
Smelt smørret på en pande og steg fasanbrysterne heri, til de netop kun er gennemstegt, ca. 4 min. på hver side.
Tilsæt en 1/2-1 dl whisky og antænd den.
Husk aldrig under en emhætte.
Tag fasanbrysterne op og hold dem varme.
Kom piskefløden i panden og kog ind til en passende konsistens.
Smag til med whisky, salt og lidt hvid peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amagergryde 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam exochikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i kaperssauce Boller i kaperssauce - en ret der er let at lave til mange - for eksempel til nem...
• Abrikosguf Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os