Logo

Wienerschnitzel med gemyse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wienerschnitzel med gemyse

 

Wienerschnitzlen er her kalvekød, men der kan også bruges en tynd skinkeschnitzel. Server eventuelt også kapers og reven peberrod til.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (1 person)

 

#

Kalveschnitzel (160 g)

1 tsk mild sennep

3 tsk rasp

salt og peber

1 tsk plantemargarine/olie (til stegning)

 

Kryddersmør:

3 tsk plantemargarine

2 spsk persille + dild + purløg (hakket)

salt og peber

 

100 g nye gulerødder

100 g blomkålsbuketter

100 g ærter

en skive citron

10 g sardeller (eller ansjoser)

*

 

Pensl sennep på begge sider af kødet og vend det derefter i rasp.

Krydr med salt og peber.

Varm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved middelvarme, til det er gyldent.

 

Rør fedtstoffet med krydderurterne samt salt og peber.

Form det til en lille rulle og læg rullen koldt.

 

Damp grønsagerne.

 

Anret den stegte schnitzel med en skive citron, kryddersmør og sardeller ovenpå.

Server wienerschnitzlen på de varme grønsager.

 

Kalorier

 

434 kcal

Protein

459

(41 %)

Kulhydrat

229

(23 %)

Fedt

179

(35 %)

Kostfibre

69

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her