Logo

Wrap med spinat, laks, bønner og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har du ikke laks, kan du med fordel bruge kyllinge- eller kalkunfilet. Den her wrap er fuld af grønne og grove sager, som din forbrænding vil elske.

 

100 g nippede grønne bønner

8 asparges

4 spinat-hvedetortilla

4 spsk hvid bønnehummus (se opskrift)

320 g stegt frisk laks

1 citron

salt og peber

*

Snit bønner og asparges på langs.

Blancher dem hurtigt i letsaltet kogende vand (max 2 min), og nedkøl dem hurtigt i koldt vand.

Lun tortillaerne i en varm ovn ved 180°C i 2 minutter.

Tag dem ud af ovnen, smør bønnehummus på, og fordel derefter den stegte laks på tortillaerne.

Fordel bønner og asparges oven på, og pres til sidst lidt citronsaft ud over alle ingredienserne.

Krydr med salt og peber.

Rul tortillaerne, skær dem på skrå, og server straks

 

Tips: Har du ikke laks, kan du med fordel bruge kyllinge- eller kalkunfilet.

Den her wrap er fuld af grønne og grove sager, som din forbrænding vil elske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her