Logo

Wraps med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wraps med tun

4 stk.

Tunblanding:

2 dåser tun i vand (a ca. 185 g)

1 hakket rødløg (ca. 75 g)

2 dl cremefraiche 9%

1 tsk karry

4 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter

1 liter strimlet icebergsalat (ca. 175 g)

10 hakkede oliven uden sten

 

Hæld vandet fra tunen og rør den sammen med cremefraiche og karry.

Smør blandingen ud på tortillaerne og fordel salat og oliven over.

Rul dem sammen og pak dem ind i smørrebrødspapir.

 

Tips: Tortillaerne kan evt. lunes inden de fyldes.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?