Logo

Bagte kartofler med rejer og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte kartofler med rejer og salat

 

Bag nogle store kartofler, og server dem med en god, hjemmelavet dressing og en frisk salat med rejer.

4 personer. Arbejdstid: ca. 30 min. Bagetid: ca. 1 time.

 

#

4 store bagekartofler

 

Salat:

½ agurk

2 tomater

300 g pillede rejer

100 g friske bønnespirer

100 g fine grønne ærter

 

Salatdressing:

4 spsk olie

2-3 spsk citronsaft

½ tsk sukker

salt og friskkværnet peber

 

Cremefraiche-dressing:

150 g cremefraiche 18%

2 spsk tomatketchup

 

Tilbehør:

8 grønne salatblade

4 skiver citron

4 store duske frisk dild

*

 

Vask kartoflerne, og skær et kryds i hver.

Bag dem i ovnen i ca. 1 time ved 225 °C.

Stik i kartoflerne med en lille kniv, og mærk, om de er møre.

Vask agurk og tomater, halver dem, og skrab kernerne ud.

Skær agurk og tomat i små terninger.

Pisk salatdressingen sammen, og vend rejer, bønnespirer, ærter, agurk og tomater i.

Rør cremefraiche sammen med ketchup, og smag til med salt og peber.

Anret salatblade, citronskiver og rejesalaten på fire tallerkener, og læg en bagt kartoffel på hver.

Pres kartoflerne på hver side, så de åbner sig.

Fordel cremefraichedressingen i kartoflerne, og pynt med dild.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her