Logo

Blæksprutter i tomatmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil serverer blæksprutte som forret til gæsterne, så prøv denne opskrift på blæksprutte i tomatmarinade. Server gerne denne lækre ret med brød og citronbåde, samt persille.


1 kg friske blæksprutter (evt. dybfrosne)

Marinade:
1 ½ dl olivenolie
2 spsk vineddike
2-3 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
saft af 1 citron
salt, peber

*

Gør de friske blæksprutter i stand.

Frosne sprutter skal bare tø igennem.

Kog dem i letsaltet vand 20-40 min afhængig af størrelsen.

Skær de afdryppede blækspruttekroppe i ½ cm tykke ringe og armene i stykker.

Marinaden:
Pisk olie og eddike sammen med presset hvidløg og tomatpuré, tilsæt citronsaft og krydderier.

Hæld marinaden over de kolde blækspruttestykker og stil salaten i køleskabet mindst 4 timer inden servering, gerne til næste dag.

Tips: Drys evt. med hakket persille inden serveringen og byd godt brød og citronbåde til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her