
En spændende champignonsuppe med rejer, jo den er god nok og
det er en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx som en forret
#
250 g friske champignon 
500 g pillede rejer 
4 skalotteløg 
½ bdt persille 
25 g smør 
2 tsk citronsaft (efter smag) 
2,5 dl grønsags bouillon 
2,5 dl halvtør hvidvin 
5 dl fløde 
salt, hvid peber 
*
Rens og skiveskær champignon og hak løg. 
Smelt smørret i en gryde og lad løgene blive klare heri. 
Tilsæt citronsaft og champignon. 
Tilsæt bouillon og hvidvin - lad suppen småkoge ca. 5 minutter. 
Tilsæt fløde og lad det koge ca. 5 min. 
Tilsæt rejer og lad dem varme igennem i suppen, det må ikke koge. 
Persillen hakkes og drysses over suppen ved servering. 
Det hele serveres med groft hjemmebagt brød og hvidvin.
 
Tips: Hvis suppen er for tynd kan den evt. jævnes med en smørbolle af 20 g smør og 2 spsk hvedemel. Det tilsættes i så fald før rejerne. 
Suppen skal koge igennem med smørbolle.