
 
Lav dine helt egne cupnoodles. De smager skønt! Tips: Hvis
du vil lave cupnoodles som aftensmad, kan du tilsætte krabbe, skinke eller stegte
stykker af kylling.
Tilberedningstid: 10
minutter. Kogetid: 3 minutter Ikke fryseegnet. 1 person
 
#
40 g tørrede nudler
med kort tilberedningstid (tynde eggnoodles)
1 tsk bouillonpulver
1 tsk karry 
100 g fint ternede
grønsager (fx forårsløg, gulerod, bladselleri, peberfrugt) 
3 dl kogende vand 
80 g krabbe (dåse)
eller 80 g skinke eller tilberedt kylling 
*
 
Brug et højt bæger
med låg. 
Bægeret skal kunne
tåle varme. 
Kom de tørrede
nudler, bouillonpulver og karry i bægeret. 
Snit grønsagerne
fint og kom dem ovenpå. 
Læg låget på og
medbring nudlerne som madpakke. 
 
Hæld 3 dl kogende
vand på, når nudlerne skal spises. 
Lad dem derefter
trække i ca. 3 minutter. 
 
Tilsæt krabbekød,
skinke eller kylling og rør rundt. 
Server straks
cupnoodles med en gaffel, spisepinde eller en ske. 
 
TIPS: De færdige
cupnoodles, der kan købes, er fyldt med tilsætningsstoffer. De hjemmelavede er
langt sundere, og du kan selv vælge det fyld, du vil have i. 
Kalorier: 301 kcal. Protein
24 g (31 %) Kulhydrat 36 g (50 %) Fedt 6 g (19 %) Fibre 3 g.
Slanketip: Færdigdressinger er de rene fedtbomber. Til nød
kan du vælge fedtreducerede færdigdressinger. Men allerbedst er det at lave sin
egen dressing af gode råvarer, og det tager kun 2 minutter at piske en god
dressing sammen, der indeholder både sund planteolie og C-vitamin. Prøv fx
denne: 5 g rapsolie, ½ tsk økologisk citronskal, 1 tsk citronsaft, 1 tsk frisk
timian, lidt salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin