Du kan servere
rullerne færdige eller lade familien selv rulle; anret fyld og dip i skåle, og
sæt de tørre rispapirs-pandekager og et fad vand på bordet. Så kan alle hygge
sig med at dyppe, fylde og rulle.
8 stk. Arbejdstid:
30 min.
#
100 g kål
2 gulerødder
2 forårsløg
200 g pillede rejer
1 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
1 fed hvidløg
evt. chili
lidt frisk koriander
eller basilikum
8 ark rispapir
Sennepsdip:
3 spsk sojasauce
2 spsk vineddike
1 spsk sesamolie
2 tsk sennepspulver
1 tsk sukker
*
Snit kålen
papirtyndt brug evt. en mandolin.
Skræl gulerødderne,
og riv dem groft.
Rens forårsløgene,
og snit dem fint.
Afdryp rejerne på et
stykke køkkenrulle.
Vend rejer sammen
med grønsager, soja, sesamolie, knust hvidløg, evt. chili og krydderurteblade.
Udblød 1 ark
rispapir ad gangen i koldt vand i ca. 30 sekunder.
Læg et par skefulde
rejefyld på, fold enderne ind, og rul rispapiret tæt om fyldet.
Anret på et fad, og
server med sennepsdip, eller blot sojasauce og chilisauce.
TIPS: Rispapir kan
købes i velassorterede supermarkeder, i orientalske specialbutikker og på
internettet.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin