Logo

Blodpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blodpølse


Blodpølser ligner ikke andre typer pølser, i det hovedingrediensen, som navner antyder, er blod. Kan spises lunt i skiver, serveret med æblemos, sirup eller dryppet med sukker og kanel.


900 g blod
300 g fine byggryn
500 g rugmel
250 g rosiner
300 g æbler, skåret i meget små tern
4 tsk salt
4 tsk stødt nellike
1 liter sødmælk
*


Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme.

"Sliplet"-forme er bedst egnede.

Bages i vandbad i 1½ time.

De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 ºC, hvorefter der skrues ned til 150 ºC.
Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kålpølser - Berliner-kålpølserKålpølse er en udbredt spise i den sydlige del af Danmark samt i Slesvig-Holsten. Den...
• Pølsepande med peberfrugterEn hurtig og mættende ret fyldt med smag
• Pølser i skjulEn britisk mad klassiker som sjældent er slået i smag. En af mine favoritter, og her med...
• Mørbrad på spid + MandaringeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!