Logo

Piratens pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 løg
margarine
1 pk. pølser skåret i skiver
½-1 spsk karry
ca. 1 dl ketchup
½ l fløde
frosne ærter(efter smag)
salt, peber og karry
evt. bouillonterning
 
Svits hakket løg og karry i margarinen. 
Tilsæt ketchup, pølseskiver og fløde.
Kom ærterne i og kog retten igennem i 2-3 min.
Smag til med salt, peber og evt. mere karry og ketchup.
Server med ris.
Tips: hvis fløde er for fed kost, kan kaffefløde eller mælk og jævning bruges.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (75 stemmer)
Siden er blevet set 4.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?