Logo

Abrikosglaserede oksekødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosglaserede oksekødboller er en dejlig ret, som alle i familien vil elske.

 

450 g hakket oksekød
2 æg
1 dl cornflakes
1 finthakket løg
2 tsk dijonsennep
1/2 dl barbecuesauce
1 dl abrikosmarmelade

Forvarm ovnen til 175°C.
Bland kød, æg, corn flakes, løg, sennep, salt og peber i en skål.
Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande.
Brun det let i ovnen i 15 minutter.
Bland barbecuesauce og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sauce.
Bag i endnu 10 minutter og server med salat.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskelagkage - 27 fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskefrokost - Kom til frokostbuffetDenne herlige påskefrokostbuffet indeholder både æg og sild, som traditionen foreskriver,...
• Fyldte champignon - Funghi RipieniFunghi Ripieni er fyldte champignon perfekt til en lækker forret. På madkursus.com får du...
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os