Logo

Agurkekanapeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 salatagurk

salt
peber
citronsaft
cremefraiche

kaviar
rejer
lakse- eller skinkestrimler på.
dusk grønt

Skær en salatagurk i skiver og del skiverne i halve.

Læg dem som stjerner på portionstallerkener.

Kom en lille portion salt-peber-og citron tilsmagt cremefraiche på og kom henholdsvis kaviar, rejer og lakse- eller skinkestrimler på.

Kom en dusk grønt på toppen og server straks efter.
Godt til Buffet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignon farseredeEn forret med det der lille ekstra pift. I den milde svampehat gemmer sig et lækkert og...
• Mouth openerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Couscoussalat med rejer, ærter og safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!