Logo

Agurkesalat til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
del af buffet til ca 40 personer.

1 l eddike
1/2 l vand
1/2 kg sukker
10 agurker

Kog eddiken op med vand og sukker; lad det simre, til alt sukkeret er opløst.
Køl det derefter ned.
Skær agurkerne i tynde skiver, og vend dem i den kolde eddikelage.
Salaten kan tilberedes dagen før.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningmarinerede kyllingespid med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk JulesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanape med laks og avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med sprøde kartoffelkugler og madeirasauce + Prinsens pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os