Logo

Agurkesalat til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
del af buffet til ca 40 personer.

1 l eddike
½ l vand
½ kg sukker
10 agurker

Kog eddiken op med vand og sukker; lad det simre, til alt sukkeret er opløst.
Køl det derefter ned.
Skær agurkerne i tynde skiver, og vend dem i den kolde eddikelage.
Salaten kan tilberedes dagen før.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roquefortsalat med kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede hummerhalerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwichtærte med laks og skaldyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberis med jordbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!