Logo

Aubergine-og squashcrostini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Passer fint på en buffet eller som snacks til drinks. 12 stk
 
1 dl olivenolie
2 pressede fed hvidløg
1/2 tsk salt
1 tsk urtesalt
1 grøn squash
1 gul squash
1 aubergine
6 store (halveres) eller 12 små skiver italiensk landbrød
200 g mozzarella
6 soltørrede tomater i olie
basilikum
 
Bland olien med hvidløg, salt og urtesalt.
Skær begge squash samt auberginen i 12 skiver hver.
Rist eller grill brødskiverne, til de er gyldenbrune.
Pensl brødene med olieblandingen.
Pensl også squash- og aubergineskiverne med olien og grillsteg dem.
Læg grønsagsskiverne oven på hinanden på brødskiverne.
Skær tomaterne i stykker og fordel dem og osten ovenpå.
Pynt med basilikum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugtse det her er noget "andet" tilbehør eller salat om du vil - du kommer til at elske det...
• Grillede haner med hvidløg og rosmarin til festEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med pære og skinkeServer denne enkle salat som forret, til frokost eller som del af en buffet
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os