Logo

Cocktailpølser i baconsvøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Små cocktailpølser
Bacon i skiver
Brun farin
Tandstikkere eller madlavningspinde
 
Pølserne svøbes ind i bacon.
Fastgør bacon til pølsen ved at stikke en tandstik igennem pølsen
Læg pølserne i et enkelt lag i et ovnfast fad.
Kom et lag brun farin over pølserne.
Bages ved 175ºC i 45 minutter.
 
Velegnet til buffet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skagen-snitterDe lækreste små hapsere med stegt landbrød, rejer og agurk samt en vildt god dressing... i...
• Guacemole til mange gæsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SommerpostejDenne postej er værtindevenlig. Den skal nemlig forberedes i god tid (1-2 dage før)....
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os