Logo

Farvestrålende laks til buffeten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Farvestrålende laks til buffeten

gravad laks i skiver

cremefraiche 9%

1 spsk mild, sød sennep

1 lille knust fed hvidløg

¼ tsk fint salt

ristede pinjekerner (ca. )

friske basilikumblade

groftrevet Cheddar ost 33% (50+)

Tilbehør: landbrød

 

Fordel lakseskiverne pænt på store fade.

Bland cremefraiche, sennep, hvidløg og salt.

Smag dressingen til og fordel lidt på laksen.

Drys pinjekerner, basilikumblade og ost over.

Server med resten af dressingen.

 

Fryseegnet: Nej

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med karry 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold krydderkølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med brændte fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os