Logo

Fiskepølse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1000 g ål
750 g kuller
150 g rasp
1 levende hummer med rogn, den skal veje omtrent 600 g
salt og friskmalet peber

Fiskefilet'erne skæres fra benene, og de to sorter hakkes hver for sig og blandes.

Det hele hakkes så på ny.

Kom raspen i, hak det endnu et stykke tid, salt det, kom peber i og ælt det godt.
Lad hummeren koge i ti minutter i kryddersuppen, og lad den blive kold i suppen.

Rognen fjernes fra hummeren og blandes, efter at den er presset gennem purésigten, i det hakkede fiskekød.
Hummerkødet skæres ud i terninger.
Tag to oksetarme, fyld dem afvekslende med fiskefarsen og med hummerterningerne og bind dem til og kog pølserne 25 minutter i hummersuppen.
Lad pølserne kølne i suppen.

I stedet for hummerkød kan man anvende rejehaler.
På samme måde kan man lave små fiskepølser, som kan spises varme med eller uden garniture.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold krydderkølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets første hanegalEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆbleclafoutisLet og luftig og med en stærk aroma af marcipan: Denne æblegratin er et hit, hvad enten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os