Logo

Fiskepølse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1000 g ål
750 g kuller
150 g rasp
1 levende hummer med rogn, den skal veje omtrent 600 g
salt og friskmalet peber

Fiskefilet'erne skæres fra benene, og de to sorter hakkes hver for sig og blandes.

Det hele hakkes så på ny.

Kom raspen i, hak det endnu et stykke tid, salt det, kom peber i og ælt det godt.
Lad hummeren koge i ti minutter i kryddersuppen, og lad den blive kold i suppen.

Rognen fjernes fra hummeren og blandes, efter at den er presset gennem purésigten, i det hakkede fiskekød.
Hummerkødet skæres ud i terninger.
Tag to oksetarme, fyld dem afvekslende med fiskefarsen og med hummerterningerne og bind dem til og kog pølserne 25 minutter i hummersuppen.
Lad pølserne kølne i suppen.

I stedet for hummerkød kan man anvende rejehaler.
På samme måde kan man lave små fiskepølser, som kan spises varme med eller uden garniture.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Juletapas 2Spis i små bidder. Inviter venner og familie til tapas, små lækkerier med klassiske...
• Tigerrejer med ragout af peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler svøbt i parmaskinkeEn lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil elske. Kan tilberedes med...
• Husets chokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!