Logo

Kalkuntærte til mange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg kalkunkød i tern
10 porre
5 gulerødder
1 1/2 l. mælk
15 æg eller 1 1/2 dl past. æg
paprika
revet ost til pynt

Kalkunkødet svitses i en gryde med lidt olie.
Gulerødder rives og porrene skæres i tynde skiver og tilsættes
kalkunkødet, krydres med salt, peber og lidt paprika.
Fordeles i tærtebunden og overhældes med det sammenpiskede æg og
mælk, drysses med revet ost.
Bages ved 200°C i 20-25 minutter.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Årets første hanegalEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med dild, kartofler og cremeHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Bagekartofler til festNemme bagte kartofler med luksus-præg passer fint en fredag aften efter en hektisk uge •...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os