Logo

Mouth opener

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10 personer - brunch - kan portionsserveres til ca. 40.

1/2-3/4 l tyk græsk yoghurt
1 1/2 dl akaciehonning
evt. lidt frisk timian

Kom yoghurten op i små glas eller små porcelænskopper.
Det kan gøres i god tid, hvorefter de stilles på køl.
Lige før serveringen hældes honningen forsigtigt over, og der drysses evt. med lidt frisk timian.
Spises med små teskeer.
Man kan naturligvis erstatte surmælksproduktet med forskellige andre typer med højere eller lavere fedtindhold.
Nogle kan bedst lide den græske tykke yoghurt, men kommer der gæster, der tæller fedtprocenter for helbredets skyld, så sæt også en mager model frem til dem.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsehorn 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frølår i hvidvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugtse det her er noget "andet" tilbehør eller salat om du vil - du kommer til at elske det...
• Pizza med klementinerSødt og friskt bogværk med klementiner, marcipan og nødder. Pizzaerne indeholder kun lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!