del af buffet til ca 40 personer. 
1 kg torskefilet 
1 kg mørk sejfilet 
2 fed hvidløg 
2 mellemstore løg 
3 citrongræs 
25 g skrællet ingefær 
2 røde chilier 
6 æg 
2 spsk  brun farin 
100 g hvedemel 
1 spsk  sambal oelek 
6 spsk  fiskesauce 
olie til stegning 
salt og peber 
Skær fisken i mindre stykker; kom dem i en blender, og blend til fars. 
Finthak løg, citrongræs, hvidløg, ingefær og chili; bland de finthakkede ingredienser, og rør dem derefter i fiskefarsen. 
Tilsæt æg, brun farin, hvedemel, sombol oelek, salt og peber og fiskesauce. 
Steg en lille prøve, og smog, om der skal mere salt og peber eller chili i. 
Form farsen til små frikadeller ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne i olie. 
Kan tilberedes dagen før og evt. lunes let før servering.