3 æg 
200 g emmentaler (eller anden lign. ost) 
Dressing: 
3 dl cremefraiche 38% (evt. 18%) 
½ dl piskefløde 
1-1 ½ tsk karry 
1 stort æble 
1 forårsløg 
1 hovedsalat 
1 bdt basilikum 
Æggene koges i 8 min., afkøles og pilles. De deles i kvarter. Emmentalerosten skæres i firkanter. 
Dressing: 
cremefraiche og piskefløde røres sammen og smages til med karry, salt og peber. 
Æblet skrælles og rives i cremen. 
Løget renses, skylles og skæres i skiver. 
Det vendes i cremen sammen med emmentaler-osten. 
Hovedsalaten plukkes, skylles og lægges på et klæde, så vandet løber helt fra. 
Salaten anrettes i dybe tallerkener, cremen fordeles over, og æggene anrettes. 
Der pyntes med basilikumblade. Brød serveres til. 
Salaten kan anvendes som forret eller ved en kold buffet.