![Røræg, bacon og brunch-pølser Hvis du skal lave stort brunchbord for venner og familie i weekenden, så er her et godt forslag til hvad du skal stille frem: røræg, bacon, pølser og stegte tomater. Så skulle du vist være godt på vej](/images/articles/s2/2015/4/23/røræg-bacon-og-brunch-pølser.jpg)
Røræg:
1 l hele æg
½ l fløde 13 %
Salt og peber
Smør
*
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande (i 2 omgange) med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv.
Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve.
Bacon:
50 skiver bacon
*
Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200ºC til de er sprøde.
Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering.
Brunch-pølser:
50 brunch-pølser
Olie til stegning
*
Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere.
Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering.
Stegte tomater:
25 tomater
Salt og peber
Olie til stegning
*
Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs.
De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden.
Lægges i et fad og lunes før servering.