Logo

Tapas-spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tapas-spid

 

Tapas er spanske småretter, der passer til vin eller serveres som hovedret, forret eller til buffet. Her har du de bedste opskrifter, og der er derfor masser af inspiration at hente, når der skal laves hjemmelavet tapas.

4 personer.  Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.

 

#

8 træspid

8 skiver chorizopølse

8 skiver serranoskinke

16 oliven u. kerner

1 gl. syltet peberfrugt

16 mozzarellakugler

½ hoved salat

*

Vask salaten og pluk den i mindre stykker

Fordel ingredienserne på spid og anret på et fad og e er klar til servering.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem mad i sommerhusetLet sommermad, der ikke kræver det store udstyr og en kæmpe opvask, er oplagt til en aften...
• Ørredrogn på blinisNem forret, som er med til at kaste kulør over en smagfuld oplevelse til fornøjelse for...
• StudenterfestHer er en lækker buffet med små lækkerier som du også kan servere til Sankthans eller en...
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os