Logo

Tarteletter med frølår i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tarteletter med frølår i karry

6 tarteletter
1 1/2 dl hvidvin
300 g frølår
1 fennikel
2 gulerod
25 g tomatpuré
1 knsp dildfrø
1 dl Pernod
25 g smør
Maizena

Damp frølår i hvidvin med dildfrø, (læg bagepapir mellem gryde og låg så det slutter helt tæt).
Fennikel og gulerødder ordnes og skæres i strimler.
Sauter urtestrimler i gryde med lidt olie i ca. 3-4 minutter.
Tilsæt tomatpuré og lad det riste af, hæld Pernod over, sæt ild til og brænd spritten af.
Tilsæt lagen fra frølårene og lad det koge et par minutter.
Jævn med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Pisk smør i og smag til med salt og peber.
Frølårene pilles og kødet vendes i cremen.
Pynt med tynde strimler gulerod og fennikel.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller fra NapoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagekartofler til festNemme bagte kartofler med luksus-præg passer fint en fredag aften efter en hektisk uge •...
• Lynrisotto med skaldyr, lime og purløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os