Logo

Tarteletter med hvidvinsdampet frølår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 tarteletter
300 g frølår
1 ½ dl hvidvin
100 g selleri
100 g persillerod
2 spsk citronsaft
50 g smør
Maizena
kørvel

Selleri og persillerod skæres i tern, ristes i en gryde med lidt olie.
Tilsæt citronsaft, og lad den koge ned til den karamelliserer.
Damp frølår i hvidvin ca. 5-6 minutter.
Når frølår er møre, hældes hvidvin på urterne og koges halvt ind. Jævn med Maizena, rørt op i koldt vand.
Pisk smør i sauceen.
Frølår plukkes og vendes i sauceen.
Smag til med salt og peber.
Kørvel hakkes og vendes i, når fyldet hældes i tarteletterne.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffelfestKartofler passer til mange forskellige retter, fx til en cremet suppe på bouillon og løg,...
• Tærte med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold kalvesteg med grøn sauceDu kan sagtens tilberede stegen dagen før. Tag den ud af køleskabet mindst 30 min. før...
• Irsk whisky-trifliDesserten er for voksne: en cremet trifli med ladyfingers, kaffe og whisky
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!