Logo

Tigerrejer med ragout af peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tigerrejer med ragout af peberfrugter

 

20 store pillede rejer

1 fintsnittet skalotteløg

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

saft fra 1 lime

frisk koriander

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Fordel rejerne på to til fire spid, og pensl dem med olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Grill dem under en varm grill i ovnen eller på den åbne grill.

Grill dem kun, indtil de bliver gyldne, endelig ikke for længe, så bliver de alt for tørre. Skær peberfrugterne i tern.

Vend dem i en skål med løg, limesaft og 1 spsk olivenolie.

Krydr med salt, peber og frisk koriander.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.

Server til de dejlige spid evt. med et godt brød og et køligt glas vin til

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MuffalettaMuffaletta hedder denne overdådige italiensk/amerikanske sandwich, der indeholder 3 slags...
• Crostini med krydderurteægCrostini stammer oprindeligt fra Italien og består af ristet brød med alverdens tilbehør....
• Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløgPastasalaten er velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet
• Marengsreder med citruskompotSuper lækker opskrift på marengsreder med appelsin og citron. En skøn og sommerlig kage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os