Logo

Tun på spid med persille, citronskal og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2500 g frisk tun i store tern
1 bdt hakket bredbladet persille
Revet skal af 2 citroner
5 fed finthakket hvidløg
1 dl olivenolie
4 squash i store tern
Salt og peber
30 træspid

Persille, citronskal, hvidløg, olivenolie, salt og peber røres sammen.
Heri marineres tunen et par timer, gerne natten over.

Tunen stikkes på spid sammen med squash og grilles.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffel/ostetærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tunsalat hurtigSkær ned på tiden, du tilbringer i køkkenet, ved hurtigt at blande denne enkle og...
• Kogte æg med sennepssauce - Skidne ægIngen påske uden æg: Navnet skidne æg er måske ikke så appetitligt, men man skal ikke lade...
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os