Logo

Østrigsk agurkesalat med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
1 ½ spsk olie
2-3 tsk citronsaft
3 spsk cremefraiche
salt og friskkværnet peber
høvlet peberrod

Skræl agurken og skær den i små tern.
Pisk olien sammen med citronsaft og rør cremefraiche i lidt efter lidt.
Rør også peberroden i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her