Logo

Aïda salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(frokost)

 

2 stk hårdkogte æg
1 endiviesalat
6 tomater
2 grønne peberfrugter
1 ds artiskokbunde (ca 12 stk)

Marinade:
1 løg
1 fed hvidløg
5 spsk estragoneddike
½ dl olie
sennep

Pil ægggene og del dem i skiver på en æggedeler.
Skyl salaten, slyng bladene tørre og pluk dem.
Skyl tomaterne og skær dem i strimler.
Hæld væden fra artiskokbundene og skær dem i kvarte.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Rør eddike og olie sammen, tilsæt løg og hvidløg.
Smag til med salt, peber og sennep.
Læg salatbladene på et fad.
Fordel tomatskiverne og peberstrimlerne og artiskokbundene derpå.
Hæld marinaden over og lad salaten trække ca. ½ time i køleskabet.
Før servering pyntes salaten med æggeskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her