Logo

Agurkesalat med spirer, persille og fetaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(tilbehør)

 

1 agurk
Ca. 100 g bønnespirer
125 g fetaost
1 bundt persille
Marinade:
4 spsk olivenolie
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg.

Agurken og fetaosten skæres i terninger.
Bønnespirerne og persillen skylles og hakkes groft.
Agurk, ost, spirer og persille blandes sammen i en glasskål.
Olie, eddike og presset hvidløg rystes til en marinade i melrysteren eller et glas med låg og hældes over salaten:
Et godt tilbehør til frokostbordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her