4 modne appelsiner 
3 små rødløg skåret i papirtynde ringe 
6 håndfulde blandet salat vasket og tørret 
½ bdt  dild plukket 
 
Safrandressing: 
Strejf af safran 
2 spsk  kogende vand 
1 tsk  hele spidskommenfrø 
1 tsk  korianderfrø 
1 tsk  hele fennikelfrø 
2 tsk  indkogt æblesirup (fås i helsekostbutikkerne) alternativt kan bruges 1 tsk  honning og 1 tsk  æbleeddike 
1 spsk  koldpresset olivenolie 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
Skær skallen af appelsinerne med en kniv, og skær kødet i ensartede tern. Kom dem op i en stor skål, sammen med resten af ingredienserne.
Safrandressing: 
Hæld kogende vand henover safran. Lad det trække 5 minutter.
Rist spidskommen, koriander- og fennikelfrø på en tør hed pande i få sekunder. 
Stød i morter eller blend i kaffemølle. Kom dem op i en skål, og tilsæt safran-vandet og resten af ingredienserne. 
Pisk dressingen sammen og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber.
Hæld dressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt men grundigt
sammen.