
Normalt laves bornholmersalat med røgede sild - men makrel (forel) er også meget lækkert - prøv selv
# Ingredienser til bornholmersalat:
1 røget makrel 
4 æg 
4 spsk mayonnaise 
1 mellemstort løg 
radiser
purløg
salt og peber
*
Sådan laver du bornholmersalat:  
Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem. 
Makrellen befries for ben og blandes i en skål sammen med mayonnaisen. 
Løget hakkes fint og kommes i. 
Æggene hakkes og blandes i og det smages til med salt og peber. 
Drys med skivede radiser og purløg.
Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. (rugbrød osv. )  
Vil du være med til at finde et nyt og godt navn til denne salat, da ægte bornholmersalat jo er med røget sild og ikke makrel.
Skriv dit forslag i kommentarfeltet …