
Vegetarer kan i denne salat bruge tofu i stedet for fjerkræ. Så skal man skære tofuen i tern, evt marinere den i sojasauce, og stege den til sidst i solsikkeolie, krydre med salt og peber og blande tofuen i salaten. For øvrigt har 100 g tofu kun 76 kalorier!  Spis noget let i aften 
 
350 g kalkunschnitzel 
1 spsk solsikkeolie 
200 g jordbær 
300 g ananas 
1 appelsin 
1 julesalat (125 g) 
100 g mager yoghurt naturel 
havsalt, peber, karry 
*
A. Skyl kalkunkødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie i 7 min. på hver side.
B. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. 
Skræl ananasen og skær den i stykker.
Pil appelsinen og fileter den.
Skyl julesalaten og skær den i strimler.
 
C. Skær kalkunkødet i tynde skiver. Bland salaten. 
Krydr yoghurten med salt, peber og karry og hæld den over salaten. 
 
Pr portion 813/194 kJ/kcal. 23 g protein. 4 g fedt. 11 g kulhydrat. 3 g fibre.