200 g  hvidkål 
50 g  fennikel 
50 g  grøn peberfrugt 
 
Dressing: 
0.8 dl mayonnaise ikke sød
0.3 dl cremefraiche 18 % 
0.4 dl piskefløde 
50 g  crema ost, fromage blanc, 70 % flødeost ikke at forveksle med 
smelteost 
1 tsk  moutarde de grine – speciel type mørk stærk fransk sennep der 
ligner en dansk fiskesennep i mørkere udgave 
1 tsk  fennikelfrø 
salt, peber 
 
Hvidkål, fennikel og grøn peberfrugt snittes fint. 
Mayonnaisen blandes med cremefraiche og fløde.
Creme osten røres omhyggeligt ud i blandingen.
Sennep og fennikelfrø tilsættes.
Smages til med salt og peber. 
Hvidkål, fennikel og peberfrugt vendes i den cremede dressing. 
Smagsmæssigt et pikant og fint supplement til pastasalaterne