Tomatdressing: 
2 dl kogende vand 
10 soltørrede tomater (ca. 25 g) 
½ rødløg i store tern (ca. 25 g) 
½ dl koldt vand 
1 tsk balsamico vineddike 
½ tsk knuste røde krydderbær i lage 
¼ tsk fint salt 
 
200 g fetina 
2 liter salat fx egeløv (ca. 125 g) 
1 rød peberfrugt i tynde ringe (ca. 100 g) 
1 salatløg i tynde ringe (ca. 50 g) 
20 sorte oliven 
 
Tilbehør: 
Flutes
Tomatdressing: 
Hæld kogende vand over tomater og rødløg i en skål. 
Lad det trække i 2 min. 
Hæld vandet fra. Hak tomater og rødløg fint og kom det i en skål. 
Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. 
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Skær Fetinaen i ca. ½ cm. tynde skiver og bræk skiverne i mindre stykker. 
Anret salat, peberfrugt, løg og oliven lagvis med Fetinaen på et fad. Fordel dressingen over salaten.