Logo

Fiskesalat med kommensblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt torsk
75 g muslinger
150 g mayonaise
2 spsk piskefløde
3 spsk citronsaft
1 spsk finthakket løg
2 små drueagurker i skiver
2 spsk friskhakket kommensblade

Pluk fiskekødet i mindre stykker og lad muslinger dryppe af.
Rør mayonnaise med fløde og citronsaft og smag til med hakket løg og kommensblade samt finthakkede sylteagurker.
Vend dressingen sammen med fisk og skaldyr og pynt med lidt friskklippede kommensblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her