Logo

Flødestuvet romainesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort romainesalat
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk smør
1 dl fløde 13%
Salt
peber
1 knsp.reven muskatnød
2 store tomater

Skær rodskiven af salaten og pluk bladene fra hinanden. Bring rigeligt velsaltet vand i kog og blanchér salatbladene kort. Hæld vandet fra og skyl bladene i meget koldt vand. Lad dem dryppe af. Pil løg samt hvidløg og hak det meget fint. Smelt smørret i en gryde og svits løg samt hvidløg. Skær salatbladene i 2 cm brede strimler. Kom dem i gryden og damp det let. Hæld fløden ved. Krydr med peber samt reven muskat og damp under låg ved kraftig varme 3-4 minutter. Skyl og tør tomaterne. Del dem i kvarte, skær blomsten ud og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Anret romainesalaten i en skål og drys tomatterningerne over. Serveres til æggeretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her