Logo

Forårssalat fra naturen 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl skovsyreblade og -blomster
1 salathoved
½ agurk i tern
2 tomater i skiver
¼ blomkålshoved 
 
Dressing:
1 æggeblomme
1 dl olivenolie
2 spsk citronsaft
 
Salaten slynges og plukkes i bidder.
Agurk, tomater og blomkål deles i passende stykker.
Dressingen røres sammen og vendes i,
Skovsyren drysses over til sidst. Natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her