Logo

Forårssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Couverter
Hellefisk med frisk stenbiderrogn, rødløg og feldsalat. Hertil serveres ristet brød og cremefraiche dressing.

0,300 kg Røget hellefisk, i skiver
0,120 kg Frisk stenbiderrogn
0,003 kg Fin salt
0,100 kg Feldsalat
0,100 kg Rødløg
0,150 l Cremefraiche 18%
0,050 kg Mayonnaise
2 stk Æg
Salt og peber
3 skiver Sandwich brød

Stenbiderrogn:
Den hele stenbiderrogn kommes i en skål med koldt vand og piskes forsigtigt, for at fjerne hinder. Rognen dryppes af i en si, og smages til med salt.
Salat:
Nip roden af feldsalaten og skyl den godt.
Dressing:
Cremefraiche og mayonnaise røres sammen og smages til med salt og peber. 1 spsk hakkede rødløg tilsættes.
Æg:
Kog æggene. Halver æggene og pil blommen ud, og passér blommen igennem en sigte. Den sigtede blomme kommes tilbage i æggehviden.
Læg feldsalaten midt på tallerkenen, og læg hellefisken ovenpå. Læg en spsk stenbiderrogn ved i den ene side og et æg i den anden. Pynt af med rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her