200 g rejer  
1 ds tun 
1 ds muslinger naturel (hvis man kan lide det) 
2 æbler 
1 rød peberfrugt 
125 g optøede ærter 
1 formfranskbrød 
 
Hvidløgssmør: 
3 spsk smør 
2 fed hvidløg 
 
Dressing: 
¾ dl olie 
1 ½ spsk vineddike 
2 spsk tomatketchup eller mild chilisauce 
1 dl finklippet dild
  
Rejer, muslinger, ærter og tun drypper af i en si. 
Æbler og peberfrugt skæres i tern det hele kommes i en skål.
Ryst dressingen godt sammen og hæld den over salaten, sæt salaten koldt i ca. 30 minutter.
Skær øverste skorpe af brødet og udhul det smør brødet med hvidløgssmør indvendig.
Sæt brødet i oven ca. 10 min ved 225ºC.
Fyld brødet med salaten og server straks.