
 
En græsk salat er meget enkel og nem at lave - det er de
gode råvarer, der gør tricket. 
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
1 glas marinerede artiskokhjerter (240 g drænet vægt) 
½ agurk 
4 solmodne blommetomater 
1 gul peberfrugt 
1 rødløg 
8 sorte oliven 
50 g fetaost 
evt. grøn salat 
 
Dressing: 
1 spsk olie 
½ spsk citronsaft 
½ tsk tørret oregano 
salt og peber 
*
 
Lad artiskokhjerterne dryppe af, og skær dem i kvarte. 
Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud. 
Skær den i tynde skiver på skrå. 
Skær tomaterne i både og peberfrugten i strimler. 
Pil rødløget, og skær det i meget tynde skiver. 
Pisk dressingen sammen og vend den sammen med grønsagerne. 
Anret på tallerkener og drys med oliven og smuldret feta. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin