Logo

Grøn bønnesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g grønne bønner (evt. fra frost)
½ courgette skåret i strimler
2 spsk sorte eller grønne oliven efter smag
1-2 tsk citronsaft
 
Hæld bønner og courgettestrimler i kogende vand og tag dem op efter ca. ½ minut.
Lad dem dryppe af i en si og vend dem med oliven og citronsaft.
Drys friskkværnet peber over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her