Logo

Grøn kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g små nye, skrubbede kartofler
6-8 småslanke gulerødder
4 store forårsløg
150 g grønne ærter
2 ½ dl cremefraiche
3 spsk eddike
1 tsk sukker
salt
peber

Kog kartoflerne i letsaltet vand og afkøl dem.
Halvér kartoflerne og læg dem i et stort fad sammen med gulerødder delt i kvarte løg i pæne stykker og ærter.
Rør cremefraiche, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og kom det hen over salaten.
Pynt med masser af frisk dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her