
Dressing: 
1 spsk hvidvinseddike 
3 spsk vindruekerneolie 
2 spsk vand 
¼ tsk fint salt 
friskkværnet peber 
Salat: 
200 g blandet salat, fx rødbedeblade og feldsalat 
2 kiwifrugter (ca. 150 g) 
2 avocadoer (ca. 300 g) 
75 g blåskimmelost 39%, fx HØNG Himmel Blå® 
25 g smør 
50 g cashewnødder 
Tilbehør: 
200 g flutes 
 
Dressing: Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.
Salat: Riv salaten groft. Skræl kiwifrugterne og skær dem i mindre stykker. 
Del avocadoerne på langs og fjern sten og skræl. 
Skær hver halvdel i tynde skiver. Anret salat, kiwi og avocado på 4 tallerkener. Del osten i små stykker og fordel dem henover salaten. 
Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist cashewnødderne i ca. 1 min. 
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og fordel dem over salaten. 
Dryp lidt dressing over og server resten ved siden af.
 
Tips: Salaten kan serveres som en let frokost til 4.
Fryseegnet: Nej.